Opis lokacije objekta

Objekat se nalazi u selu Petka, opština Lazarevac, na udaljenosti od 3 km od gradskog jezgra, u tišini u prirodi koja obezbeđuje neophodan mir korisnicima. Udaljen je 50 km od Beograda i 30 km od Valjeva. U blizini objekta (560m) je Ibarska magistrala, a na 5 km auto-put Milioš Veliki. Objekat se nalazi na 200m od autobuskog stajališta gde prolaze prigradske linije ka Lazarevcu, Beogradu, Valjevu i autobuski saobraćaj prema drugim mestima i okolini. Na udaljenosti od 1km je autobusko stajalište koje ga povezuje i sa ostalim gradovima Srbije. Do samog objekta je asfalt i gradsko ulično osvetljenje. Objekat je priključen na gradski vodovod i kanalizaciju. Nalazi se u naseljenom mestu, a ipak svojim položajem nudi uživanje u prirodi. Blizina Lazarevca daje mogućnost korišćenja raznih usluga lokalne zajednice (košrišćenje usluga biblioteke, saradnja sa Turističkom organizacijom, Centrom za kulturu, poseta izložbama, književnim večerima, koncertima, pozorišnim prestavama, folklornim asamblima, crkvama i crkvenim horovima). U neposrednoj blizini objekta nalaze se razna izletišta, etno sela, a postoji i mogućnost obilaska Banje Vrujci, planine Divčibare, manastira u okolini Valjeva i mnogih drugih izletišta. U gradu postoji i aktivno radi udruženje penzionera koje finansira lokalna zajednica. Oko objekta je prostrana zelena površina koja će pružiti relaksaciju i uživanje na svežem vazduhu.

O Domu

Dom za smeštaj starih lica Lazarevac-Petka se prostire na 600m kvadratnih površine. Dom raspolaže apartmanima, jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama. O korisnicima usluga se brine kvalitetno obučen i stručni medicinski kadar sa višegodišnjim iskustvom u radu sa starim licima. Osim udobnog enterijera i prostranih soba, na raspolaganju je sunčana terasa kao i prostrano dvorište za odmor i rekreaciju. Dom je opremljen po vrhunskim standardima uz potpuno prilagođavanje potrebama naših klijenata.

Vi ste nam na prvom mestu

Donošenjem odluke da budete naš korisnik, postajete deo zajednice koja će o vama besprekorno brinuti, o vašem zdravlju, životnim navikama i potrebama, kao i o organizovanju dostupnih aktivnosti u skladu sa vašim interesovanjima

Smeštaj

Ishrana

Nega

Laboratorijske usluge

Pregled lekara svih specijalista

Besplatan sanitetski prevoz za pregled lekara van usluga Doma u slučaju urgentnih stanja

Odlazak stomatologu (redovni i vandredni pregledi)

Fizikalne terapije po potrebi

Usluge frizera, usluge kozmetičara (pedikir, manikir)